hu | en

Tájékoztatás

2020. szeptember 11
Tájékoztatás

A munkáltató alapvető kötelezettsége az egészséges és biztonságos munkavégzés feltételeinek biztosítása.

A COVID-19 terjedésének okán a FirstFarms Hungary Kft. arra kéri Partnereit és azok munkavállalóit, hogy a munkavállalóink biztonságát védő szabályokat betartani szíveskedjenek!

1. Kérjük, hogy ne lépjen a FirstFarms Hungary Kft. telepehelyeire és kerülje a személyes kontaktust dolgozóinkkal, amennyiben a környezetében előfordult koronavírusos fertőzés vagy a látogatást megelőző 14 napban külföldön járt.

2. Kérjük, hogy kollégáinkat érintő üzleti látogatását halassza el vagy éljen a Skype / telefonos egyeztetés lehetőségével.

3. Irodánkban ügyeleti rendet tartunk fenn, kollégáink otthoni munkavégzéssel látják el feladataikat. Irodánkat naponta fertőtlenítjük ózongenerátorral. Kérjük, amennyiben szükséges az irodába történő személyes látogatás (pl. szállítmány átvétel), éljenek a kézfertőtlenítés lehetőségével és viseljenek szájat és orrot egyaránt eltakaró maszkot.

Kérjük, tájékozódjanak a COVID-19 okozta járvánnyal kapcsolatos aktuális információkról és szigorításokról a következő honlapon:
https://koronavirus.gov.hu/

A COVID-19 okozta megbetegedések megakadályozása közös érdek, ezért bízunk benne, hogy megértéssel kezelik tájékoztatónkat illetve felelősséget vállalnak minden következményért, amit a fent említett szabályok figyelmen kívül hagyásával okoznak.


FirstFarms Hungary Kft. vezetősége