hu | en

Tájékoztatás

2020. március 12
Tájékoztatás

A munkáltató alapvető kötelezettsége az egészséges és biztonságos munkavégzés feltételeinek biztosítása.

A COVID-19 terjedésének okán a FirstFarms Hungary Kft. arra kéri Partnereit és azok munkavállalóit, hogy a munkavállalóink biztonságát védő szabályokat betartani szíveskedjenek!


1. Kérjük, hogy ne lépjen a FirstFarms Hungary Kft. telephelyeire és kerülje a személyes kontaktust dolgozóinkkal, amennyiben a látogatást megelőző 14 napban külföldön járt.


2. Kérjük, hogy kollégáinkat érintő üzleti látogatását halassza el vagy éljen a Skype / telefonos egyeztetés lehetőségével, amennyiben a látogatást megelőző 14 napban külföldön járt.

3. Kérjük, hogy ne lépjen a FirstFarms Hungary Kft. telepehelyeire és kerülje a személyes kontaktust dolgozóinkkal, amennyiben a környezetében előfordult koronavírusos fertőzés.


Kérjük, tájékozódjanak a COVID-19 okozta járvánnyal kapcsolatos aktuális információkról és szigorításokról a következő honlapon:
https://koronavirus.gov.hu/

A COVID-19 okozta megbetegedések megakadályozása közös érdek, ezért bízunk benne, hogy megértéssel kezelik tájékoztatónkat illetve felelősséget vállalnak minden következményért, amit a fent említett szabályok figyelmen kívül hagyásával okoznak.


FirstFarms Hungary Kft. vezetősége