hu | en

Tájékoztatás

2020. június 23
Tájékoztatás

A munkáltató alapvető kötelezettsége az egészséges és biztonságos munkavégzés feltételeinek biztosítása.

A COVID-19 terjedésének okán a FirstFarms Hungary Kft. számos korlátozást vezetett be a munkavállalók egészségének védelmében.

A 2020. június 17-én kelt 282/2020. (VI. 17.) számú kormányrendelet hivatalosan is megszűntette a járványügyi veszélyhelyzet Magyarországon. Ugyan a Népegészségügyi Központ 2020.június 18-i tájékoztatása alapján továbbra is érvényben marad esetleges koronavírusos fertőzöttség esetén a kontaktuskutatás eljárása, ám ennek ellenére úgy döntöttünk, hogy az eddig bevezetett higiéniai szabályok mellett a FirstFarms Hungary Kft. termelése 2020. július 1-től visszaáll a korábbi munkarendre. Megszűnik az otthoni munkavégzés, újra lehetőség nyílik a személyes tárgyalások, értekezletek lebonyolítására.


Ugyan a veszélyhelyzet megszűnt, ám azt felváltotta a járványügyi készültség, ezért, kérjük, amennyiben a FirstFarms Hungary Kft. telepeire illetve irodájába látogatnak, a következő higiéniai előírásokat szíveskedjenek betartani az Önök és munkavállalóink érdekében:

1. Kérjük, hogy ne lépjen a FirstFarms Hungary Kft. telepehelyeire és kerülje a személyes kontaktust dolgozóinkkal, amennyiben koronavírusos fertőzöttség gyanúja áll fenn illetve a környezetében előfordult koronavírusos fertőzés.


2. Kérjük, a FirstFarms Hungary Kft. épületeibe lépve fertőtlenítse kezeit és az egyéb, állatállományunk védelmében bevezetett járványvédelmi előírásokat szíveskedjen betartani!


A COVID-19 okozta megbetegedések megakadályozása közös érdek, ezért bízunk benne, hogy megértéssel kezelik tájékoztatónkat illetve felelősséget vállalnak minden következményért, amit a fent említett szabályok figyelmen kívül hagyásával okoznak.

Köszönjük megértésüket és az elmúlt hónapokban tanúsított türelmüket, együttműködésüket!