hu | en

A Dan-Farm Consulting Kft. egyik fő tevékenysége a dán sertéstenyésztési tudás értékesítése a hazai piacon. Célkitűzése, hogy segítséget nyújtson az innovatív, modern technológiás sertéstenyésztés fejlesztésében Magyarországon. A cég profilja tanácsadás, értékesítés és oktatás.

Oktatási tevékenységünkkel nem titkolt ambíciónk a hiányként jelentkező sertésgondozói munkaerő kínálat újraélesztése. Termelési hatékonyságban mérhető, gyakorlati tudást adunk a sertéstenyésztési ágazatban munkát vállalók, telepek részére.

A Danish Genetics és a hozzá kapcsolódó etetéstechnológia és tartástechnológia értékesítésével célunk a modern sertéstenyésztés népszerűsítése. A kiváló genetikai alap és a hozzá kapcsolódó, Magyarországon már kipróbált és kitűnően üzemelő technológiák használata kimagasló termelési eredményeket produkál.

Tanácsadóink kérésre felkeresik Önt és személyre / cégre szabott igényeknek megfelelően, Önnel közösen alakítják ki azt a termelési stratégiát, amellyel hatékonyságát növelheti.

Dan- Farm Consulting kft -   Hízóalapanyag előállítás dán hatékonysággal!